60 Anys Transports Grabulosa
 

Transports Grabulosa commemoró sus 60 años de história el año 2013 con un nuevo logotipo editado para la ocasión.

Carga hasta 44t

Autoritzacions 44 tones
  

CIRCULACIO DE LES 44T

RESOLUCIO PER CIRULAR AMB 44T

La Resolució INT/2841/2012, de 14 de desembre de 2012 (DOGC núm. 6279 de 21 de desembre de 2012) estableix que de forma controlada i com a mesura temporal, es permet la circulació de determinats conjunts de vehicles pesants per al transport de mercaderies en general del tipus previst següent:

  • Que els vehicles de motor de 2 o 3 eixos amb semiremolc de 3 eixos suportin fins a 44 tones de massa en càrrega, destinats al transport de mercaderies en general.
  • Que el seu destí i origen dins de Catalunya, acreditat documentalment, siguin operacions d’abast local, amb recorreguts inferiors a 150 km o aquells sense límit de quilòmetres que comencin o acabin necessàriament en una terminal intermodal ferroviària, aèria o marítima, segons el llistat adjunt.
  • Que els vehicles motrius estiguin dotats de motoritzacions normalitzades EURO IV, V o VI de baixes emissions.
  • Que els conjunts de vehicles disposin íntegrament de suspensions pneumàtiques regulables.
  • Que els vehicles portin una placa identificativa V-12, de vehicle subjecte a una mesura temporal (una al davant del vehicle tractor i una altra al darrera del semiremolc).

 

Aquesta mesura excepcional de regulació del trànsit serà controlada en règim de comunicació, d’acord amb el previst en aquesta Resolució. Els originals d’aquests formularis de comunicació s’hauran de dur en el vehicle necessàriament. Per tant, tot conjunt de vehicles haurà de dur dos documents: el document d’adhesió i el comunicat de trajecte.

Aquesta mesura excepcional de regulació de circulació de vehicles pesants no està prevista en el cas de conjunts de vehicles destinats al transport ADR, de mercaderies perilloses.

 

Mes info a la web de la generalitat.

 Av. França, 120
 Polígono Industrial Pla de Baix
 17800 OLOT (Gerona)
T + 34 972 274 533
F + 34 972 274 534
@ info@transportsgrabulosa.com

 

Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede saber más sobre nuestra política de cookies aquí

Acepto